Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în primul tur al turneului de dublu de la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost eliminată, joi seară, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 8.648.508 dolari.

704 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în primul tur al turneului de dublu de la Indian Wells

Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în primul tur al turneului de dublu de la Indian Wells

Halep şi Begu au fost învinse, în runda inaugurală, scor 6-3, 1-6, 10-3, de cuplul Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia). În super tie-break, perechea română a condus cu scorul de 3-0, dar apoi a cedat zece puncte la rând.

În optimi, Melichar şi Peschke vor întâlni perechea Gabriela Dabrowski/Yi-Fan Xu (Canada/China).

Prezenţa în primul tur al probei de dublu este recompensată la Indian Wells cu 15.460 de dolari şi zece puncte WTA.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici