Simona Halep, şocată de moartea lui Kobe Bryant. Reacţia româncei la aflarea veştii tragice

Simona Halep a fost marcată de vestea care a şocat lumea, decesul lui Kobe Bryant. După meciul de la Australian Open şi calificarea în sferturi, sportiva noastră a vorbit despre cum a primit ştirea.

962 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, şocată de moartea lui Kobe Bryant. Reacţia româncei la aflarea veştii tragice

Sursa: Profimedia Images

„M-a afectat mult vestea, a fost primul lucru văzut de dimineaţă la TV. Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc. Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie. Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Îmi pare foarte rău.” , a declarat Halep după meciul cu Elise Mertens.

Kobe Bryant (41 de ani) a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California. Era însoţit de mai mulţi oameni, printre care şi fata lui, de 13 ani. Toţi cei aflaţi la bord au decedat în urma impactului cu solul.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

În 2008 a fost denumit cel mai important jucător din NBA, a fost numit de două ori MVP-ul finalelor în NBA, dar şi de două ori jucătorul care a înscris de cele mai multe ori. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de 4 ori. În plus, a câştigat şi de două ori titlul olimpic.

În cea de-a 90-a ediţie a Galei Premiilor OSCAR 2018, fostul baschetbalist Kobe Bryant a câştigat premiul pentru cel mai bun scurt-metraj animat, Dear Baketball, un film de cinci minute care conţine o scrisoare de dragoste către acest sport, scrisoare pe care a scris-o în 2015.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici