Simona Halep spune că a fost obosită psihic din cauza momentelor grele din familia ei

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat într-un interviu acordat WTA că momentele grele din familia ei şi oboseala psihică au împiedicat-o să-şi păstreze evoluţiile bune pe care le-a avut în prima parte a sezonului 2015.

2077 afișări
Imaginea articolului Simona Halep spune că a fost obosită psihic din cauza momentelor grele din familia ei

Simona Halep (Imagine: Hepta)

"Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a declarat Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vârsta de 29 de ani.

TITLURILE ZILEI

Românca spune că a depăşit perioada dificilă şi se simte bine acum: "Pot să spun că mă simt bine acum. Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămâni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine."

Halep şi-a petrecut vacanţa mutându-se într-un nou apartament la Bucureşti şi întâlnindu-se cu familia şi cu pritenii în Capitală şi în oraşul ei natal, Constanţa. Ea spune că nu îi place să meargă în cluburi de noapte, deoarece sunt prea zgomotoase şi activitatea acestora începe prea târziu din punctul ei de vedere. "Nu cluburi de noapte. Nicio şansă. Nu îmi plac. Sunt prea zgomotoase şi se deschid prea târziu. La noi, cluburile de noapte se deschid la ora 01.00. Adorm la ora 01.00", a povestit jucătoarea română.

Simona Halep se va pregăti în această lună, în timpul turneelor de pe continentul nord-american, cu australianul Darren Cahill, în cadrul programului adidas de dezvoltare a jucătorilor. "Abia aştept să încep turneele şi să joc. Am nevoie de meciuri şi am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt câştigând. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo", a conchis sportiva.

Simona Halep participă în această săptămână la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5 care are loc la Toronto. Marţi, Halep şi rusoiaca Daria Gavrilova au fost învinse, în turul întâi la dublu, cu scorul de 6-2, 6-3, de cuplul Darija Jurak/Raquel Kops-Jones (Croaţia/SUA). Miercuri, românca va evolua împotriva jucătoarei sârbe Jelena Jankovici, în turul al doilea, la simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici