Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special, de aici a început urcarea mea

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică, că turneul de categorie Premier 5 de la Roma este unul special pentru ea, deoarece de aici a început urcarea sa în clasamentul mondial, informează site-ul oficial al competiţiei din capitala Italiei.

1014 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special, de aici a început urcarea mea

Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special, de aici a început urcarea mea (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

"Îmi place totul aici, la Roma, mâncarea este extraordinară. Aici am început să joc la alt nivel şi am început să urc în clasamentul mondial. Sunt extrem de fericită în acest moment, deoarece am jucat bine la Indian Wells şi Miami, la fel cum am făcut-o şi la începutul anului. Am pierdut devreme la Madrid, dar sunt bine. Trebuie să muncesc mai mult pentru a rezolva unele probleme", a spus Halep.

Simona Halep consideră că are nevoie de mai multe meciuri pe zgură pentru a ajunge la cel mai înalt nivel: "Mă simt bine pe toate suprafeţele, dar pe zgură nu am făcut o figură frumoasă anul acesta deoarece nu am jucat multe meciuri. Am nevoie de meciuri multe pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Trebuie să muncesc mai mult şi să lupt în fiecare partidă. Nu simt nicio presiune. Şi anul trecut am fost pe locul doi. E normal să fiu acolo, deoarece am câştigat multe meciuri în acest an. Va trebui să rămân concentrată şi să muncesc mult mai mult".

TITLURILE ZILEI

Simona Halep, cap de serie numărul 2, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, urmând ca în runda secundă să întâlnească învingătoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko şi Alison Riske.

Halep a jucat de două ori cu Lepchenko, numărul 30 WTA, românca impunându-se de fiecare dată, în 2014 la Australian Open, scor 4-6, 6-0, 6-1, şi în acest an la Indian Wells, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Cu Alison Riske, locul 45 WTA, Halep nu s-a mai întâlnit până în prezent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici