Simona şi-a regăsit zâmbetul! Halep s-a amuzat copios când s-a întâlnit cu Năstase şi Ţiriac: "Ştiţi ce mi-a zis Ilie?" | VIDEO

Simona Halep a trecut peste dezamăgirea de la Australian Open, iar cei doi mentori ai săi, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, au ajutat-o să-şi recapete buna dispoziţie.

13911 afișări
Imaginea articolului Simona şi-a regăsit zâmbetul! Halep s-a amuzat copios când s-a întâlnit cu Năstase şi Ţiriac: "Ştiţi ce mi-a zis Ilie?" | VIDEO

Simona şi-a regăsit zâmbetul! Halep s-a amuzat copios când s-a întâlnit cu Năstase şi Ţiriac: "Ştiţi ce mi-a zis Ilie?" | VIDEO

Simona Halep a fost invitată sâmbătă la o galerie auto în Bucureşti, organizată de Ion Ţiriac, iar constănţeanca a fost numai un zâmbet.

Simona s-a amuzat alături de omul de afaceri, dar a gustat şi glumele făcute de Ilie Năstase, care nu putea lipsi de la "Ţiriac Collection".
Ţiriac a expus exemplare auto şi motociclete din colecţia proprie, iar Năstase a îndemnat-o pe Halep să promoveze evenimentul într-un mod inedit. "Ştiţi ce mi-a spus Ilie? Că trebuie să mă urc pe maşină!", l-a "pârât" Simona pe Nasty, faza fiind surprinsă de jurnalistul Andrei Nourescu.

TITLURILE ZILEI

 

 

După ce şi-a luat doza de râs, Halep a plecat către locuinţa din Constanţa, acolo unde se va relaxa încă trei zile. Fostul lider mondial va zbura marţi către Cluj-Napoca, pentru a se reuni cu colegele din Fed Cup înaintea meciului cu Canada, contând pentru Grupa Mondială II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici