Sinisa Mihajlovic, antrenorul diagnosticat cu leucemie, aplaudat în picioare de fanii lui Bologna

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (50 de ani), diagnosticat cu leucemie, a fost prezent pe banca tehnică a lui Bologna, la primul meci disputat pe teren propriu în acest sezon de echipa sa, vineri seară, contra lui Spal, scor 1-0.

111 afișări
Imaginea articolului Sinisa Mihajlovic, antrenorul diagnosticat cu leucemie, aplaudat în picioare de fanii lui Bologna

Sinisa Mihajlovic, antrenorul diagnosticat cu leucemie, aplaudat în picioare de fanii lui Bologna

Deşi a fost diagnosticat cu leucemie şi a efectuat 43 de zile de chimioterapie, Mihajlovic a ţinut să fie aproape de jucătorii echipei sale şi în a doua etapă de campionat. S-a întâmplat şi în meciul cu Spal, din etapa a doua din Serie A. Fanii i-au pregătit o atmosferă superbă, scandându-i numele şi aplaudându-l în picioare pe sârb.

Bologna a câştigat partida, după golul din minutul 90+3 al lui Soriano. În urma acestui success, echipa lui Sinisa Mihajlovic a urcat, temporar, pe locul 1 în Serie A, având patru puncta.

TITLURILE ZILEI

Duminică, 25 august, Mihajlovic a impresionat prin prezenţa sa pe banca tehnică a grupării Bologna în meciul de debut din noul sezon din Italia, în faţa Veronei, încheiat la egalitate, scor 1-1. Italienii scriu că antrenorul a efectuat 43 de zile de chimioterapie. Indicaţiile medicilor sunt însă clare, Sinisa Mihajlovic trebuie să se odihnească şi să se pregătească pentru a doua parte a tratamentului, în lupta împotriva leucemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici