Situaţia lui Michael Schumacher, departe de informaţiile vehiculate recent în presă. Care este de fapt starea fostului pilot de Formula 1

Situaţia lui Michael Schumacher pare să nu fie aşa de bună precum s-a spus în urmă cu puţin timp, când unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai fostului pilot, Jean Todt, a spus că Schumacher s-a trezit din comă şi vrea să nu mai apară în faţa publicului.

2136 afișări
Imaginea articolului Situaţia lui Michael Schumacher, departe de informaţiile vehiculate recent în presă. Care este de fapt starea fostului pilot de Formula 1

Presa din Franţa anunţă că situaţia lui Schumacher nu s-a îmbunătăţit

"Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Familia îşi imaginează că pentru el e bine atunci când are familia în jurul său, dar realitatea este durereoasă. Poate muri mâine, peste 10 ani, oricând. Nu vor ca restul oamenilor să-l mai vadă vreodată", a spus apropiatul lui Michael Schumacher, pentru revista France Dimanche.

În urmă cu circa trei săptămâni, Jean Todt spunea: "Michael este înconjurat de familia lui, de rudele lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un lucru privat. Totuşi, e momentul să îl lăsăm pe Michael să îşi trăiască viaţa în linişte. Repet, e timpul să îl lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte", conform RMC Sport.

TITLURILE ZILEI

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă la domiciliul său din Gland (Elveţia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici