Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului de la Taipei

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 59 în clasamentul mondial, a fost eliminată în primul tur al turneului de la Taipei (Taiwan), după ce s-a retras din disputa cu Risa Ozaki, la scorul de 7-6, 3-2, în favoarea sportivei din Japonia, clasată pe locul 94 în lume.

845 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului de la Taipei

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului de la Taipei

Partida a durat o oră şi 28 de minute. Sorana Cîrstea, eliminată în optimile de finală ale turneului de la Australian Open, de Garbine Muguruza, a reuşit să facă primul break în disputa cu Risa Ozaki, la scorul de 2-1 în favoarea sa. Au urmat îcă trei break-uri, două pentru sportiva din Japonia şi unul singur pentru Sorana Cîrstea. Setul inaugural s-a decis în tiebreak, unde Ozaki a condus cu 6-0, iar românca nu a reuşit să mai revină, pierzând cu 7-3.

Setul secund a debutat cu câte un break de fiecare parte, iar la scorul de 3-2 pentru Ozaki, Sorana Cîrstea s-a retras din cauza unei accidentări.

TITLURILE ZILEI

Sorana Cîrstea va primi pentru participarea la turneul de la Taipei, un cec în valoare de 2.100 de dolari şi un punct WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici