Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta

Sorana Cîrstea (108 WTA) s-a calificat în sfeturile de finală ale turneului de la Budapesta. Sportiva noastră a trecut în manşa secundă de favorita numărul patru, Aleksandra Krunic (57 WTA), scor 6-3, 6-3.

507 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta

Partida a durat o oră şi 24 de minute, iar românca s-a desprins în primul set, la scorul de 3-2. Jucătoarea din Serbia a replicat în game-ul imediat următor, însă Cîrstea a făcut din nou break şi a fructicat prima minge de set, impunându-se cu 6-3 în actul inaugural.

În setul secund, Sorana a avut un început formidabil, câştigând de două ori pe serviciul adversarei şi ducând scorul la 3-0. Krunic a fost incapabilă să mai revină în meci, iar românca s-a impus din nou cu 6-3, obţinând astfel calificarea în turul următor.

TITLURILE ZILEI

În sferturile de finală de la Budapesta, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Anastasia Potapova (87 WTA). Rusoaica a trecut în primele două jocuri de Heather Watson (111 WTA) şi Andrea Petkovic (66 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici