"Soţia mea spune că a uitat cum arăt, i-am zis că semăn cu Paul Newman". Antrenorul englez care crede că arată ca fostul star de la Hollywood

Tehnicianul englez a declarat că este atât de preocupat de echipă încât nu a mai trecut pe acasă de 12 zile şi i-a spus soţiei sale în glumă, atunci când aceasta i-a zis că nu mai ştie cum arată, că seamănă cu Paul Newman.

1748 afișări
Imaginea articolului "Soţia mea spune că a uitat cum arăt, i-am zis că semăn cu Paul Newman". Antrenorul englez care crede că arată ca fostul star de la Hollywood

"Soţia mea spune că a uitat cum arăt, i-am zis că semăn cu Paul Newman". Antrenorul englez care crede că arată ca fostul star de la Hollywood (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu am mai trecut pe acasă de 12 zile. Sandra a spus că a uitat cum arăt. I-am zis că arăt ca Paul Newman. În visele mele!", a afirmat Harry Redknapp, tehnicianul formaţiei Queens Park Rangers, informează sportinglife.com.

El a precizat că nu vrea să îi lase pe portarii Julio Cesar şi Robert Green să plece la alte echipe, după ce s-au vehiculat numele acestora în legătură cu Real Madrid, respectiv Nottingham Forest. "Nu vreau să îl vindem pe Cesar sau pe Green. Sunt doi portari de calitate. Sunt coloana noastră vertebrală. Trebuie să îi ţinem aici. Nu pot să las pe nimeni să plece dacă nu aducem nişte jucători. Avem nevoie să ne întărim, nu să devenim mai slabi", a adăugat Redknapp.

Queens Park Rangers ocupă în prezent ultimul loc în clasamentul campionatului Angliei, cu 15 puncte. Liderul Manchester United are 56 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici