Stadionul olimpic din Londra, inaugurat cu 2012 ore înainte de începerea Jocurilor Olimpice

Stadionul olimpic din Londra a fost inaugurat oficial, sâmbătă seară, în faţa a 40.000 de spectatori, cu exact 2012 ore înainte de ceremonia de deschidere de la 27 iulie, informează AFP.

446 afișări
Imaginea articolului Stadionul olimpic din Londra, inaugurat cu 2012 ore înainte de începerea Jocurilor Olimpice

Stadionul olimpic din Londra, inaugurat cu 2012 ore înainte de începerea Jocurilor Olimpice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Comitetului de Organizare (LOCOG), Sebastian Coe, a vorbit de "momente istorice" la finalul ceremoniei la care au participat celebrităţi locale.

O primă competiţie de atletism, campionatele universitare, a avut loc în incinta olimpică pentru a se testa instalaţiile, pe parcursul a şase zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici