Stadionul Steaua, pus la pământ, la propriu. Imagini dezolante din "Templul fotbalului românesc" | FOTO

Stadionul Steaua a fost demolat în totalitate, iar cei de la Compania Naţională de Investiţii au publicat fotografii în care se vede cum excavatoarele strâng grămezile de moloz rămase. Din "Templul Fotbalului Românesc" nu a mai rămas nimic, iar noua arenă are ca termen de construcţie 25 de luni.

1546 afișări
Imaginea articolului Stadionul Steaua, pus la pământ, la propriu. Imagini dezolante din "Templul fotbalului românesc" | FOTO

Stadionul Steaua, la propriu pus la pământ. Imagini dezolante din "Templul fotbalului românesc" | FOTO

În locul stadionului din Ghencea va apărea unul nou, ultramodern, ce va avea o capacitate de 30.500 de locuri. De asemenea, vor exista un muzeu, spaţii comerciale sau un restaurant, totalul investiţiei fiind de 60 de milioane de euro, banii provenind de la bugetul de stat, potrivit Pro Sport.

Stadioanele Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid vor face parte din programul de găzduire a EURO 2020. Arena Dinamo nu a mai putut fi inclusă în proiect din cauza situaţiei juridice neclare.

TITLURILE ZILEI

VEZI GALERIE FOTO AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici