Ştafeta Torţei Olimpice, anulată după ce oamenii nu au respectat măsurile împotriva coronavirusului

  • Comisia Olimpică din Grecia au anulat Ştafeta Torţei Olimpice.
  • Foarte mulţi spectatori s-au adunat să urmărească ceremonia.
  • Totuşi, autorităţile ceruseră anterior ca publicul să nu fie prezent pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
482 afișări
Imaginea articolului Ştafeta Torţei Olimpice, anulată după ce oamenii nu au respectat măsurile împotriva coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Comisia a anunţat că o mulţime mare de oameni s-a adunat să privească Flacăra Olimpică pentru Tokyo 2020 când a trecut prin oraşul Sparta. Flacăra a fost aprinsă joi, în locul în care au luat naştere Jocurile Olimpice, Olympia.

”Am luat dificila, dar esenţiala decizie de a anula restul programului Ştafetei Torţei Olimpice pe teritoriul Greciei”, a anunţat Comisia Olimpică din Grecia.

Decizia a fost luată în colaborare cu Ministerul Sănătăţii şi cu Comisia Olimpică Internaţională.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici