Stafful lui Anderlecht regretă plecarea lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu (26 de ani) este regretat la Anderlecht, de către oamenii din stafful tehnic, dar şi de suporteri. Max de Jong (50 de ani), antrenorul cu portarii al grupării belgiene, l-a taxat aspru pe tehnicianul echipei, din perioada petrecută de mijocaşul român la Anderlecht.

225 afișări
Imaginea articolului Stafful lui Anderlecht regretă plecarea lui Nicolae Stanciu

Stafful lui Anderlecht regretă plecarea lui Nicolae Stanciu

Deşi era primul la antrenamente, unde făcea senzaţie la fiecare şedinţă, Hein Vanhaezebrouck (55 de ani) nu îl băga în seamă: ”Nici măcar nu se uita la Stanciu, deşi la antrenamente făcea lucruri incredibile”. Fostul tehncian nu făcea alegeri nepotrivite doar în cazul românului, din precizările lui de Jong. Mai mulţi jucători erau nedreptăţiţi, deşi erau cei mai buni oameni din lot. Şi fanii tind să regrete plecarea lui Stanciu. Într-un sondaj creat de voetbalprimeur.be, 91% dintre respondenţi au spus ”da” întrebării: ”Merita Stanciu mai multe şanse la Anderlecht?”

TITLURILE ZILEI

Mijocaşul român a avut aceeaşi soartă ca a atacantului Teodorczyk, a fost vândut. Plecarea a avut loc la începutul anului 2018, la Sparta Praga, pentru 3.75 milioane de euro. Românul a stat la Anderlecht un an şi jumătate, iar statisticile lui sunt următoarele: 53 de meciuri, 9 goluri şi 10 pase decisive. La începutul acestui an, Stanciu s-a transferat la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro, dar situaţia este una destul de complicată. Vrea să plece liber de contract, pe motiv că nu şi-a luat salariile pe câteva luni, dar clubul afirmă că, din cauza unor probleme, banii vor intra mai târziu. Până să se remedieze problema de la echipa de club, Stanciu a fost convocat la acţiunile naţionalei României din campania de calificare la EURO 2020, cu Norvegia (2-2) şi Malta (4-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici