Steaua a ajuns la un acord cu FRF privind jucătorii convocaţi la selecţionata divizionară

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu FRF în ceea ce priveşte jucătorii convocaţi pentru stagiul de pregătire din Turcia, unde o selecţionată divizionară va susţine trei partide amicale.

106 afișări
Imaginea articolului Steaua a ajuns la un acord cu FRF privind jucătorii convocaţi la selecţionata divizionară

Steaua a ajuns la un acord cu FRF privind jucătorii convocaţi la selecţionata divizionară (Imagine: Mediafax Foto)

Oficialii stelişti erau nemulţumiţi de faptul că jucătorii convocaţi la echipa naţională vor rata ultima săptămână de pregătire alături de lotul condus de Constantin Gâlcă, aflat deja în cantonament în Turcia.

"Discuţiile au fost foarte serioase. Interesul este de partea clubului pentru a face o pregătire centralizată, dar în acelaşi timp să nu sufere echipa naţională. Am stabilit să fie convocaţi toţi jucătorii, cei opt, la lotul naţional, dar la meciurile pe care le disputăm noi să ni se pună la dispoziţie un număr de jucători astfel încât să nu fie afectat nici meciul cu Bulgaria şi nici amicalele noastre care sunt deja programate. Aşa că discuţiile pe care le-am avut timp de mai multe zile au reliefat faptul că interesul naţional este mai presus de al oricărui club. Am găsit soluţia pentru a putea să jucăm şi noi şi echipa naţională într-o formulă care să avantajeze ambele părţi", a spus Argăseală.

TITLURILE ZILEI

Preşedintele CA al FC Steaua a menţionat că este important ca România să trateze la modul serios amicalele din stagiul din Turcia, chiar dacă va evolua sub titulatura de selecţionată divizionară. "Chiar dacă nu se numeşte echipă naţională, ci este o selecţionată divizionară avem datoria ca ţară să ne prezentăm serios la un meci al acestei reprezentative. Era un moment ca jucătorii care nu au fost pe la echipa naţională să fie văzuţi, iar selecţionerul a constat că aceasta este perioada în care poate face această convocare şi a făcut-o", a adăugat Argăseală.

Opt jucători din lotul echipei Steaua au fost convocaţi de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire al echipei naţionale din Turcia care va avea loc în perioada 3-15 februarie: Valentin Cojocaru, Paul Papp, Srgian Luchin, Adrian Popa, Alexandru Bourceanu, Andrei Prepeliţă, Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu. În acest stagiu, reprezentativa divizionară a României are programate trei jocuri de pregătire, care nu vor intra în palmaresul echipei naţionale: cu Bulgaria (7 februarie), cu Sioni Bolnisi (prima ligă din Georgia, 10 februarie) şi cu Moldova (14 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici