Steaua a anunţat transferul lui Harlem Gnohere: Dorinţa mea este să jucăm în UEFA Champions League

FC Steaua a anunţat, vineri seara, prin intermediul site-ului oficial, transferul atacantului francez Harlem Gnohere de la Dinamo, pentru care a plătit 250.000 de euro. Fotbalistul de 28 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate cu vicecampioana.

376 afișări
Imaginea articolului Steaua a anunţat transferul lui Harlem Gnohere: Dorinţa mea este să jucăm în UEFA Champions League

Steaua a anunţat transferul lui Harlem Gnohere: Dorinţa mea este să jucăm în UEFA Champions League

"FC Steaua Bucureşti anunţă transferul lui Eddy Harlem Gnohere, jucător provenit de la Dinamo Bucureşti. Atacantul francez în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate şi a devenit primul străin care a evoluat pentru Steaua şi Dinamo în istorie. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată pe site-ul steauafc.com.

La Steaua, Harlem Gnohere va încasa de trei ori mai mulţi bani decât la Dinamo, 15.000 de euro lunar, şi 50.000 de euro la semnătură, a anunţat finanţatorul clubului, George Becali.

"Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la Steaua, alături de care îmi doresc foarte mult să obţin trofee în anii pe care îi voi petrece aici. Cea mai mare dorinţă a mea este să ajut echipa să câştige titlul şi să jucăm în UEFA Champions League, acesta din urmă fiind un obiectiv măreţ pentru orice fotbalist din lume", a afirmat Harlem Gnohere, pentru site-ul Stelei.

TITLURILE ZILEI

Gnohere a ajuns la Dinamo în vara anului 2015, iar de atunci a jucat 59 de meciuri în competiţiile interne şi a marcat 24 de goluri. Gnohere a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC, după care a evoluat în Elveţia, la FC La Tour, FC Bulle şi FC UGS Geneva, şi în Belgia, la Excelsior Virton, Charleroi, KVC Westerlo, Royal Excel Mouscron şi RAEC Mons.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici