Steaua a învins Motherwell, scor 3-0 - VIDEO, GALERIE FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia scoţiană Motherwell FC, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

171 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins Motherwell, scor 3-0 - VIDEO, GALERIE FOTO

Steaua a învins Motherwell, scor 3-0 (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Craigan '31 (autogol), Nicoliţă '45 şi B. Stancu '60.

GALERIE FOTO

TITLURILE ZILEI

În minutul 31, Steaua a deschis scorul, după ce Goian a deviat şi Craigan a înscris în propria poartă din 7 metri.  

 

Dorin Goian a ratat un penalti în minutul 33, acordat după un fault asupra lui Romeo Surdu.

Scorul de 2-0 la pauză a fost stabilit chiar în minutul 45, atunci când Grzelak i-a pasat lui Surdu, acesta a lăsat pentru Nicoliţă, care a marcat din 11 metri în stânga şi Rudy. 

 

În minutul 61, Steaua a mărit avantajul la 3-0, după ce Grzelak a trimis mingea printre picioarele unui adversar, apoi l-a depăşit şi a centrat pentru Bogdan Stancu, care a marcat cu capul din 7 metri.

 

 

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 3. Goian, 17. Baciu, 31. Ninu - 25. Onicaş, 19. A. Ionescu - 7. Szekely (10. Grzelak '26), 16. Nicoliţă (21. Ochiroşii '87)- 28. Stancu, 11. Surdu (99. Bibişkov '72). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Motherwell: 21. Ruddy - 43. Saunders, 5. Craigan, 28. Hutchinson, 4. Reynolds - 6. Coke, 8. Jennings (15. Murphy '76) - 7. Humphrey (17. O'Brien), 27. Forbes (3. Hammel '37), 45. Slane - 11. Sutton. Antrenor: Jim Gannon.

Cartonaşe galbene: Ninu '73 / Craigan '78

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri din Turcia, cu Cuneyt Cakir la centru, ajutat la cele două linii de Tarik Ongun şi Selcuk Kaya, arbitru de rezervă fiind desemnat Suleyman Abay.

Observator de arbitri a fost olandezul Jaap Uilenberg, în timp ce delegat UEFA a fost desemnat belgianul Roland Tis.

În minutul 75, galeria Stelei a scandat obscenităţi la adresa Ungariei.

La meci au asistat aproximativ 21.000 de spectatori, dintre care circa 100 de fani scoţieni.

Partida retur va avea loc joia viitoare în Scoţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici