Steaua a obţinut prima victorie, cu Daniel Opriţa pe banca tehnică

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" s-a impus, sâmbătă, în faţa echipei din Liga 3, SC Popeşti Leordeni, cu scorul de 2-1, în primul meci amical la care, pe banca tehnică, s-a aflat Daniel Opriţa.

83 afișări
Imaginea articolului Steaua a obţinut prima victorie, cu Daniel Opriţa pe banca tehnică

Steaua a obţinut prima victorie, cu Daniel Opriţa pe banca tehnică

Florin Răsdan a reuşit dubla pentru echipa "militarilor", în timp ce, pentru SC Popeşti Leordeni, a marcat Robert Andreescu.

Ilfovenii au observat, la stadion, că au un echipament aproape identic cu cel al arbitrilor, astfel că steliştii au intervenit pentru a rezolva problema şi le-au oferit oaspeţilor echipamentul de deplasare, pentru a nu exista confuzii pe teren.

Astfel, Steaua a evoluat în echipamentul tradiţional roşu şi albastru, iar Popeşti-Leordeni, în alb.

TITLURILE ZILEI

Steaua va disputa un amical cu Academia Muscel Câmpulung, iar pe 31 iulie, militarii se vor duela cu CS Mihai Bravu, în primul tur al Cupei României.

Meciurile din primul tur se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici