Steaua întâlneşte învingătoarea dintre Plzen şi Schalke, dacă ajunge în optimile Ligii Europa

FC Steaua Bucureşti va întâlni învingătoarea din meciul dintre Viktoria Plzen şi Schalke 04 în optimile Ligii Europa, dacă trece de echipa olandeză Twente Enschede, în 16-imile competiţiei, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA de la Nyon.

136 afișări
Imaginea articolului Steaua întâlneşte învingătoarea dintre Plzen şi Schalke, dacă ajunge în optimile Ligii Europa

Steaua întâlneşte învingătoarea dintre Plzen şi Schalke, dacă ajunge în optimile Ligii Europa (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

Steaua va juca în 16-imi cu Twente, meciul tur urmând să aibă loc la 16 februarie, la Bucureşti, iar returul este programat în 23 februarie, în Olanda.

Dacă trece de Twente, Steaua va întâlni învingătoarea din dubla întâlnire dintre Viktoria Plzen şi Schalke 04.

În optimi, turul este programat la 8 martie, iar returul în 15 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici