Steaua riscă să fie exclusă din campionat. Cum a ajuns clubul în situaţia asta

  • Declaraţiile făcute de juristul Florin Talpan au supărat reprezentanţii AMFB
  • Preşedintele AMFB a trimis o înştiinţare către CSA Steaua
  • Clubul riscă să fie exclus din campionat
1855 afișări
Imaginea articolului Steaua riscă să fie exclusă din campionat. Cum a ajuns clubul în situaţia asta

Sursa foto: profimedia

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a declarat săptămâna trecută că AMFB are interese ascunse pentru că nu recunoaşte Steaua drept campioană. Echipa armatei este lider detaşat în liga a patra.

Clubul din Ghencea este ameninţat cu excluderea pentru că prin vocea lui Talpan prejudiciază imaginea competiţiei. AMFB, prin vocea preşedintelui Marian Lumînare, a trimis o înştiinţare către CSA.

Va aducem la cunostinta ca, potrvit art.9 alin 1.1 din Regulamentul Disciplinar, cluburile sunt responsabile pentru conduita jucatorilor, oficialilor, membrilor, suporterilor lor si a oricaror alte persoane care le reprezinta sau a caror apartenenta la acestea este de notorietate. Iar potrivit art. 52 alin. 7 Regulament Disciplinar, cluburilor ai caror jucatori, antrenori sau oficiali afecteaza, in orice fel, imaginea unei competitii prin savarsirea unor fapte de natura sa duca la discreditarea acesteia, se sanctioneaza cu excluderea din competitiile in curs/sau viitoare de la una la doua editii competitionale", consemnează înştiinţarea preşedintelui Asociaţie Municipale de Fotbal Bucureşti, Marian Lumînare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici