Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia bielorusă BATE Borisov, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

În tur, la Borisov, scorul a fost egal, 2-2.

Golurile steliştilor au fost marcate de Zaharia '12 şi Neaga '54.

Steaua a deschis scorul în minutul 12 prin Dorel Zaharia, care a reluat cu capul balonul centrat din corner de Nicolae Dică.

În minutul 54, Nicoliţă a pătruns pe partea stângă, a centrat în faţa porţii şi Neaga a înscris în poarta goală de la cinci metri, ridicând scorul la 2-0 pentru Steaua.

În absenţa lui Mirel Rădoi, accidentat, căpitanul formaţiei a fost Nicolae Dică.

TITLURILE ZILEI

Steaua Bucureşti are acces pentru a cincea oară în istorie în grupele Ligii Campionilor.

La finalul întâlnirii s-a pus imnul Ligii Campionilor, s-a tras cu artificii, iar finanţatorul Gigi Becali a deschis o sticlă de şampanie la lojă şi a stropit spectatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici