Ştefan Radu, în atenţia clubului Internazionale Milano

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, se află în atenţia clubului Internazionale Milano, care ar dori să-l cedeze la schimb cu românul pe internaţionalul italian Davide Santon, a anunţat, joi, site-ul direttanews.it.

17 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, în atenţia clubului Internazionale Milano

Ştefan Radu, în atenţia clubului Internazionale Milano (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Sursa citată scrie că fundaşul român este dispus să meargă imediat la Inter Milano, unde ar fi coleg cu Cristian Chivu, în schimb Santon nu ar dori să plece la Lazio.

Pe de altă parte, Gazzetta dello Sport notează că oficialii clubului Inter Milano l-au chemat la discuţii pe Santon, pentru a-l convinge să accepte să plece la formaţia Cesena, în schimbul japonezului Yuto Nagatomo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici