Ştefan Radu: Lazio a ales bine, Moţi e un jucător complet

Internaţionalul român Ştefan Radu, cumpărat definitiv de echipa italiană Lazio Roma, a declarat că fostul său coleg de la Dinamo, Cosmin Moţi, "se poate adapta foarte uşor fotbalului italian", precizând că oficialii romani au făcut o alegere bună.

65 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu: Lazio a ales bine, Moţi e un jucător complet

Ştefan Radu: Lazio a ales bine, Moţi e un jucător complet (Imagine: Mediafax Foto)

Fundaşul achiziţionat de Lazio contra sumei totale de 5,4 milioane de euro a avut numai cuvinte de laudă pentru coechipierul său de la naţionala României. "Este un jucător complet care poate face foarte bine în Italia. Este un fundaş central pur-sânge, puternic, liniştit în afara terenului, un apărător cu foarte mult talent, aşa că Lazio a ales foarte bine", a spus Radu, potrivit site-ului goal.com, care citează cotidianul italian Corriere dello Sport. "Punctele lui forte sunt marcajul şi lovitura de cap. Este un jucător tehnic, un dreptaci care are o viziune optimă asupra jocului", a adăugat Radu.

TITLURILE ZILEI

Întrebat despre un alt internaţional român dorit de gruparea din capitala Italiei, Răzvan Raţ, de la Şahtior Doneţk, Ştefan Radu a recunoscut că a vorbit cu fundaşul stânga despre Roma, despre Lazio, despre Italia, dar nu despre posibilul său transfer în Serie A.

Referitor la faptul că a fost achiziţionat definitiv de clubul italian, contra unei sume totale de 5,4 milioane de euro, fostul dinamovist a mărturisit că este foarte bucuros. "Mă simt bine, sunt fericit, conducerea mi-a arătat că m-a vrut în Italia. Sper să evoluez bine pentru Lazio, pentru a-mi creşte valoarea şi pentru a fi convocat în continuare la naţionala României", a concluzionat fundaşul în vârstă de 21 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici