Ştefania Dobre, medalie de aur la CE de judo junioare de la Oberwart

Sportiva Ştefania Dobre a cucerit, vineri, medalia de aur la categoria 57 de kilograme, la Campionatul European de judo de la Oberwart (Austria).

172 afișări
Imaginea articolului Ştefania Dobre, medalie de aur la CE de judo junioare de la Oberwart

Ştefania Dobre, medalie de aur la CE de judo junioare de la Oberwart (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Ştefania Dobre a câştigat grupa D a categoriei 57 de kilograme, după victorii în faţa unor sportive din Belgia şi Polonia, calificându-se în semifinale. În această fază a trecut de britanica Bekky Livesey, pentru ca în finală, pentru medalia de aur să treacă de iberica Tecla Cadilla Acevedo.

La Campionatul European din Oberwart, care se încheie duminică, participă 410 sportivi din 42 de naţiuni.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici