Stelea: Răzvan Lucescu mi-a propus să fiu antrenor secund

Goalkeeper-ul formaţiei FC Braşov, Bogdan Stelea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Răzvan Lucescu i-a propus să fie antrenor secund la echipa naţională a României şi nu să pregătească portarii.

36 afișări
Imaginea articolului Stelea: Răzvan Lucescu mi-a propus să fiu antrenor secund

Stelea: Răzvan Lucescu mi-a propus să fiu antrenor secund

"Răzvan Lucescu mi-a propus să fiu antrenor secund, nu cu portarii. Este o alegere care nu poate decât să mă bucure. Răzvan Lucescu este un antrenor cum rar întâlneşti, este entuziast şi, deşi are numai cinci ani de carieră, a obţinut foarte multe şi mai are multe de câştigat. Fără doar şi poate merită acest post", a spus Stelea.

"În viziunea mea, a contat pentru oamenii din federaţie şi faptul că Răzvan, pe unde a fost, a reuşit să facă o atmosferă excelentă, care duce la performanţele pe care ţi le-ai propus. Din acest punct de vedere, sunt convins că, cel puţin în ţară, nu există alt antrenor care să îl depăşească la atmosfera pe care o crează în jurul lui. Sunt sigur că nu va avea probeleme în a reuşi şi la naţională. Chiar dacă Mutu şi Chivu, liderii de la naţională, au caractere puternice, cred că vor colabora foarte bine cu Răzvan", a mai spus Stelea.

TITLURILE ZILEI

Bogdan Stelea a a afirmat că obiectivul pe care îl are Răzvan Lucescu, calificarea la Euro-2012, nu este unul imposibil de realizat.

"E greu de spus dacă ne vom califica sau nu pentru că încă nu ştim cu cine vom pica. România îşi propune tot timpul să se califice la turneele finale, că altfel nu ar mai avea rost să facem o echipă naţională. El are un avantaj că vine într-o situaţie în care nu mai este presiunea rezultatelor, pentru că şansele de calificare la Mondial nu prea mai sunt. Dar este o marjă de siguranţă mică, pentru că sunt sigur că va dori ca să câştige toate meciurile rămase până la finalul actualei campanii de calificare", a precizat Stelea.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Răzvan Lucescu îi va avea ca secunzi pe Ştefan Iovan, Dan Apolzan şi Bogdan Stelea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici