Stelian Anghel, fost jucător şi preşedinte al Poli Timişoara, a încetat din viaţă

Fostul jucător şi conducător al grupării Politehnica Timişoara, Stelian Anghel, a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 57 de ani, informează site-ul oficial al clubului bănăţean.

308 afișări
Imaginea articolului Stelian Anghel, fost jucător şi preşedinte al Poli Timişoara, a încetat din viaţă

Stelian Anghel, fost jucător şi preşedinte al Poli Timişoara, a încetat din viaţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Stelian Anghel a adunat 287 de meciuri în Liga I, el fiind convocat de patru ori la echipa naţională a României.

Anghel a evoluat 11 sezoane pentru Politehnica Timişoara, el mai fiind legitimat la formaţiile Steagul Roşu Braşov, Metrom Braşov, UM Timişoara şi Minerul Bocşa.

Ca jucător, el are în palmares o Cupă a României cu Politehnica Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici