Steluţa Duţă şi Marinela Radu, în finale la CE de box

Sportivele Steluţa Duţă şi Marinela Radu s-au calificat în finalele categoriilor 48 de kilograme, respectiv 81 kilograme, vineri, la Campionatele Europene de box feminin de la Bucureşti.

119 afișări
Imaginea articolului Steluţa Duţă şi Marinela Radu, în finale la CE de box

Steluţa Duţă şi Marinela Radu, în finale la CE de box (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

Steluţa Duţă a învins-o în finală pe germanca Ane Marie Stark, în semifinalele categoriei 48 kilograme, în timp ce Marinela Radu (81 kg) a trecut de Anamarija Marsiuc (Croaţia).

Simona Sitar (64 kg), Cristiana Stancu (69 kg) şi Luminiţa Turcin, categoria +81 kg, au fost învinse în semifinale şi au rămas cu medaliile de bronz.

Finalele sunt programate sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici