Strigăt de disperare al Simonei Halep, după ABANDONUL de la Beijing: Sunt foarte îngrijorată

Accidentarea la spate cu care s-a ales la Wuhan nu-i dă pace Simonei Halep, iar liderul mondial e îngrijorat că problemele au reapărut. Imediat după ce s-a retras din meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la Beijing, Simona a vorbit despre problemele fizice cu care se confruntă.

8901 afișări
Imaginea articolului Strigăt de disperare al Simonei Halep, după ABANDONUL de la Beijing: Sunt foarte îngrijorată

Disperarea Simonei Halep, după ABANDONUL de la Beijing: Sunt foarte îngrijorată. Nu m-am putut mişca

Iniţial, Halep a crezut că tratamentul a funcţionat şi durerile au trecut, dar situaţia s-a schimbat începând de sâmbătă, 29 septembrie, cu o zi înaintea debutului în capitala Chinei. Acum, constănţencei nu-i mai rămâne de făcut decât să se întoarcă în România, să consulte un medic şi să spere că rezultatul RMN-ului o va ajuta să descopere provenienţa problemei: "Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Nu m-am putut mişca aşa cum trebuie, sunt foarte îngrijorată acum! Îmi pare rău că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce este, voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea", a declarat Halep, citată de WTA Insider.

TITLURILE ZILEI

Următorul turneu la care va participa Simona se va juca la Moscova, în sală, între 15 şi 20 octombrie şi va reprezenta ultimul antrenament înaintea Turneului Campioanelor, competiţie la care românca s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici