SUMA cu care a fost amendat Cristiano Ronaldo pentru gestul obscen din meciul cu Atletico Madrid | VIDEO

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost sancţionat de UEFA, joi, cu o amendă de 20.000 de euro, după gestul obscen al jucătorul portughez din meciul Juventus Torino - Atletico Madrid, scor 3-0, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

2187 afișări
Imaginea articolului SUMA cu care a fost amendat Cristiano Ronaldo pentru gestul obscen din meciul cu Atletico Madrid | VIDEO

Cristiano Ronaldo, amendat cu 20.000 de euro de UEFA după gestul obscen din meciul cu Atletico

Jucătorul lui Juventus a părut să aibă un gest nepotrivit la adresa fanilor lui Atletico, răspunzându-i astfel lui Diego Simeone, antrenorul rivalei, care a avut o manifestare similară la meciul tur, de pe Wanda Metropolitano. După acest gest, Simeone a fost amendat tot cu 20.000 de euro de către UEFA.

Portughezul a fost decisiv pentru formaţia torineză, reuşind să înscrie toate cele trei goluri şi să o ducă pe Juventus în sferturile de finală ale competiţiei.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Juventus o va întâlni pe Ajax Amsterdam. Meciul tur va avea loc pe 10 aprilie, în Olanda, în timp ce returul se va disputa şase zile mai târziu, la Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici