Şumudică a plecat de pe banca Astrei şi s-a dus la spital în timpul meciului cu Dinamo

Antrenorul Marius Şumudică a plecat de pe banca tehnică a echipei Astra Giurgiu în minutul 70 al meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, el ducându-se la Spitalul de Urgenţă.

779 afișări
Imaginea articolului Şumudică a plecat de pe banca Astrei şi s-a dus la spital în timpul meciului cu Dinamo

Şumudică a plecat de pe banca Astrei şi s-a dus la spital în timpul meciului cu Dinamo (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul grupării Astra, Şumudică nu se simţea bine încă dinainte de meci.

Sursele menţionate au precizat că Şumudică a acuzat probleme la inimă şi a plecat singur la spital, el mergând apoi acasă.

În momentul în care tehnicianul a plecat, Dinamo conducea în meciul cu Astra, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici