Suporterii englezi vor intra fără viză în Rusia

Biletele pentru finala Ligii Campionilor dintre echipele engleze Manchester United şi Chelsea, care va avea loc la 21 mai, la Moscova, vor putea fi folosite ca viză pentru a intra pe teritorul Rusiei, a anunţat UEFA luni.

11 afișări
Imaginea articolului Suporterii englezi vor intra fără viză în Rusia

Suporterii englezi vor intra fără viză în Rusia (Imagine: Mediafax Foto)

Suporterii vor trebui să prezinte un bilet de meci valid, un paşaport şi doar să completeze un formular de imigraţie pentru a a intra în Rusia.

Biletul de meci va putea fi folosit ca viză în perioada 19-23 mai, fiind valabil 72 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici