Suporterul care l-a lovit pe Galamaz rămâne în arest. Dosarul a fost preluat de DIICOT Ploieşti

Dragoş Petruţ Enache, suporterul care a intrat pe teren la meciul Petrolul Ploieşti-Steaua şi l-a lovit cu pumnul pe fotbalistul George Galamaz rămâne în arest, după ce Tribunalul Prahova a prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele său, dosarul fiind preluat de DIICOT Ploieşti.

106 afișări
Imaginea articolului Suporterul care l-a lovit pe Galamaz rămâne în arest. Dosarul a fost preluat de DIICOT Ploieşti

Suporterul care l-a lovit pe Galamaz rămâne în arest (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, judecătorul Alice Harhoi, magistraţii au prelungit miercuri cu 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Dragoş Enache.

Alice Harhoi a declarat că Enache solicitase înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de părăsi localitatea, însă solicitarea i-a fost respinsă.

Şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT) - Serviciul teritorial Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, a declarat că DIICOT a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova tot dosarul în care este cercetat Dragoş Enache.

Procurorul Ionuţ Botnaru nu a precizat motivele pentru care dosarul, instrumentat iniţial de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a fost preluat de DIICOT.

În 30 octombrie, Dragoş Enache a intrat pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz.

Enache a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, de Judecătoria Ploieşti, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici