Suprarealism la discuţiile asupra bugetului la Iaşi. Politicienii au ajuns să comenteze tactica echipei locale de fotbal şi i-au cerut demisia antrenorului

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi, care anul acesta n-a primit de la autorităţile publice decât 100.000 de euro pentru juniori, a ajuns subiect de discuţie în plenul Consiliului Local miercuri, când, în loc să se dezbată bugetul oraşului - motivul pentru care se strânseseră în şedinţă -, consilierii PSD s-au apucat să ceară demisia antrenorului Stoican şi să evalueze tactica folosită în ultima etapă de campionat.

395 afișări
Imaginea articolului Suprarealism la discuţiile asupra bugetului la Iaşi. Politicienii au ajuns să comenteze tactica echipei locale de fotbal şi i-au cerut demisia antrenorului

Suprarealism la Iaşi, la discuţiile asupra bugetului oraşului. Politicienii au ajuns să comenteze tactica echipei locale de fotbal şi i-au cerut demisia antrenorului de la Poli!

Convins, probabil, că s-a terminat absolut tot ceea ce era de făcut şi de pus la punct în oraş, unul dintre consilieri a invocat lipsa performanţei la clubul de fotbal din Copou, iar cel vizat a fost antrenorul Flavius Stoican, căruia i-a cerut vehement demisia.

„Cer public demisia domnului Flavius Stoican“, a reacţionat consilierul PSD Mihai Gavril, după ce colegul său, Florentin Ciobotaru, a solicitat ca antrenorul din Copou să vină să dea nişte explicaţii în plenul Consiliului Local pentru rezultatele proaste ale echipei. „Încotro, Politehnica Iaşi? Cred că ar trebui să ne punem această întrebare. Asistăm de cel puţin două luni de zile la o ruşine fotbalistică în Copou.

TITLURILE ZILEI

Cred că aveţi mijloace legale, domnule primar, să-l aduceţi pe antrenorul echipei fanion a Iaşiului în plenul Consiliului Local să ne explice ce strategie aplică dacă noi reuşim performanţa ca în ultimul meci, cel de pe teren propriu, să smulgem un rezultat de egalitate cu ultima clasată acasă. Am auzit că vreţi să faceţi un lucru deosebit, să modernizaţi stadionul din Copou, dar lipseşte obiectul muncii. Nu este în regulă. Am impresia că ceva se întâmplă acolo. Am văzut în decursul anilor, la Iaşi, antrenori adevăraţi, care au reuşit să scrie istorie. Ar trebui ca acest domn Stoican să vină să ne prezinte ce are de gând. Dincolo de spectacolul pe care vreau să-l văd în teren, observ tot timpul pe marginea terenului un domn care a venit să ne predea lecţii de actorie. Nu e în regulă.

Şi domnul Adrian Ambrosie ar trebui să vină să ne mai explice. Nu este în regulă ca un oraş de talia Iaşiului să nu aibă o echipă care să performeze. Este jenant! Şi eu iubesc fotbalul şi aş vrea să merg cu plăcere pe stadion. Experimentăm cu fotbalişti din lumea a treia, a patra, a cincea, dar oare noi nu avem o pepinieră aici să facem performanţă?“, a cuvântat consilierul PSD Florentin Ciobotaru în timpul şedinţei în care se dezbătea, de fapt, bugetul pe 2019 al oraşului Iaşi.

CITEŞTE continuarea în Prosport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici