Sute de suporteri stau la COZI pentru a-şi procura bilete la meciul naţionalei cu Finlanda

Sute de suporteri stau la cozi la casele de bilete ale Arenei Naţionale pentru a-şi procura tichete de acces la meciul pe care echipa naţională a României îl va disputa, joi, cu Finlanda în ultima etapă a preliminariilor Euro-2016.

219 afișări
Imaginea articolului Sute de suporteri stau la COZI pentru a-şi procura bilete la meciul naţionalei cu Finlanda

Sute de suporteri stau la cozi pentru a-şi procura bilete la meciul naţionalei cu Finlanda (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Fanii s-au aşezat la rând înainte de deschiderea caselor, programată la ora 14.00, majoritatea achiziţionând patru tichete, numărul maxim pe care le poate cumpăra o persoană. Atât casele din Bulevardul Basarabia, cât şi la cele din strada Maior Coravu sunt supravegheate de echipaje ale Jandarmeriei Bucureşti.

Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare, marţi, la ora 14.00, tichetele de acces la meciul România - Finlanda la casele Arenei Naţionale. Bilete vor fi disponibile, începând de miercuri, şi la 500 de magazine din reţelele Inmedio şi Germanos.

TITLURILE ZILEI

Tot astăzi, dar de la ora 11.00, organizatorii au început comercializarea tichetelor şi online pe site-ul bilete.frf.ro. Conform FRF, în primele minute de la lansarea procesului de vânzare online a biletelor, peste 15.000 de utilizatori au accesat site-ul bilete.frf.ro, motiv pentru care unii dintre suporteri au întâmpinat dificultăţi în accesarea sistemului de ticketing. În cele din urmă problemele s-au rezolvat, iar site-ul a redevenit funcţional.

Tichetele de acces au preţ unic, 20 de lei, cu excepţia celor din zona VIP care se comercializează cu sume cuprinse între 300 şi 400 de lei. În plus, cei aproximativ 10.000 de fani care au achiziţionat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" îşi vor putea preschimba gratuit tichetele în unele reale.

FRF a început comercializarea biletelor pentru meciul cu Finlanda la mai puţin de o zi de la decizia Comisiei de Apel a UEFA care a decis suspendarea sancţiunii de organizare a unui meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF. În urma acestei hotărâri, partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici