Tabloul complet al meciurilor de baraj ale Campionatului European sub 21 de ani din Danemarca

Tabloul complet al meciurilor de baraj pentru Campionatul European sub 21 de ani din Danemarca, ce va avea loc în iunie 2011:

43 afișări
Imaginea articolului Tabloul complet al meciurilor de baraj ale Campionatului European sub 21 de ani din Danemarca

Tabloul complet al meciurilor de baraj ale Campionatului European sub 21 de ani din Danemarca (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Anglia - România

Olanda - Ucraina

Spania - Croaţia

Elveţia - Suedia

Islanda - Scoţia

Cehia - Grecia

Italia - Belarus

Meciurile se vor disputa în două manşe, turul fiind programat la 8 octombrie, în timp ce returul va avea loc la 12 octombrie.

Câştigătoarele celor şapte meciuri de baraj se vor alătura ţării gazdă, Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici