Tecău şi Rojer au câştigat Grupa B şi îi vor întâlni pe fraţii Bryan în semifinale

Perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) a învins, vineri, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), în ultima etapă a Grupei B a Turneului Campionilor, rezultat care îi califică în semifinale de pe primul loc pe Tecău şi Rojer.

210 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer au câştigat Grupa B şi îi vor întâlni pe fraţii Bryan în semifinale

Tecău şi Rojer au câştigat Grupa B şi îi vor întâlni pe fraţii Bryan în semifinale (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Grupa A a fost câştigată de Florin Mergea şi Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob şi Mike Bryan, astfel că Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor da piept, sâmbătă, în semifinale cu gemenii americani.

Vineri, Dodig şi Melo s-au impus într-o oră şi 21 de minute şi aşteaptă ultima partidă a grupei, Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, nr. 2) - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa, nr. 6), programată de la ora 19.45, pentru a afla dacă se vor califica în semifinale.

TITLURILE ZILEI

Tecău şi Rojer şi-au asigurat prezenţa în penultimul act după primele două etape, iar rezultatul primului meci de vineri le-a stabilit locul I în grupă. Dacă echipa româno-olandeză va câştiga întâlnirea cu francezii, Dodig şi Melo vor termina pe locul 2. O victorie a cuplului Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut îi califică pe francezi în semifinale, de pe locul 2.

În penultimul act evoluează locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B şi locul 1 din Grupa B cu locul 2 din Grupa A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici