Tenismena Ana Bogdan joacă duminică prima sa finală din circuitul WTA

  • Jucătoarea de tenis Ana Bogdan joacă duminică prima sa finală din circuitul WTA.
  • Românca o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia în finala Openului Poloniei.
772 afișări
Imaginea articolului Tenismena Ana Bogdan joacă duminică prima sa finală din circuitul WTA

Ana Bogdan (29 de ani, 108 WTA) a ajuns în prima sa finală de simplu din circuitul WTA, învingând-o sâmbătă, cu 7-5, 7-5 pe ucraineanca Kateryna Baindl.

Românca o va întâlni în ultimul act pe franţuzoaica Caroline Garcia, locul 45 în clasamentul mondial al fetelor. Partida va începe la ora 16.00.

Bogdan şi Garcia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2017, în turul al doilea la Wimbledon. Atunci Garcia a câştigat partida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wta,
ana bogdan,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici