Thailanda - România 2-3, în Cupa Davis. Filip Jianu a adus punctul calificării în Grupa Mondială I

  • După ce Nicholas David Ionel a pierdut prima confruntare de vineri, Filip Jianu a reuşit să aducă punctul egalizator pentru "tricolori" al Nontaburi.
  • Lucrurile s-au complicat după ce dublul Copil/Cornea a pierdut dramatic, în trei seturi.
  • Nicholas David Ionel a adus egalarea pentru tricolori după ce l-a învins pe Samrej.
  • În ultimul meci al confruntării cu Thailanda, Filip Jianu l-a învins pe Chareoenphon.
277 afișări
Imaginea articolului Thailanda - România 2-3, în Cupa Davis. Filip Jianu a adus punctul calificării în Grupa Mondială I

Thailanda - Românie 2-3, în Cupa Davis. Filip Jianu a adus punctul decisiv

Filip Jianu, ocupant al locului 267 ATP, l-a învins pe Yuttanna Charoenphon cu scorul de 6-0, 6-2, după o oră şi 3 minute de joc, aducând punctul decisiv pentru tricolori. Prin urmare, România va juca în luna septembrie 2023 în Grupa Mondială I.

Înaintea acestui meci, România egalase la general Thailanda, scor 2-2, în întâlnirea de Cupa Davis, după ce Nicholas David Ionel l-a învins pe Kasidit Samrej în două seturi, scor 6-4, 6-1, după un meci de o oră şi 18 minute.

Dublul Copil/Cornea suferise o înfrângere dureroasă în faţa echipei formate din Isaro/Suksumrarn. Thailandezii s-au impus cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4, după două ore şi 14 minute de joc, iar gazdele conducea în acel moment, la general, cu 2-1. Din fericire, tinerii Ionel şi Jianu n-au dat greş.

Întâlnirea de la Nonthaburi a contat pentru play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici