Tiberiu Dolniceanu, locul 2 la etapa de Cupă Mondială de la Varşovia

Sportivul Tiberiu Dolniceanu s-a clasat, sâmbătă, pe locul doi în proba individuală la etapa de Cupă Mondială la sabie de la Varşovia, fiind învins în finală de sud-coreeanul Gu Bongil, scor 15-8, informează frscrima.ro.

118 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu, locul 2 la etapa de Cupă Mondială de la Varşovia

Tiberiu Dolniceanu, locul 2 la etapa de Cupă Mondială de la Varşovia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Dolniceanu a înregistrat următoarele rezultate înainte de finală: scor 15-11 cu argentinianul Ricardo Alberto Bustamante pe tabloul de 64, 15-11 cu francezul Arthur Zatko pe tabloul de 32, 15-11 cu ucraineanul Andrei Iagodka pe tabloul de 16, 15-14 cu iranianul Mojtaba Adedini în sferturile de finală şi 15-14 cu italianul Luca Curatoli în semifinale.

La Varşovia au mai concurat George Iancu, Mădălin Bucur (ambii eliminaţi vineri, în preliminarii), Alin Badea, Iulian Teodosiu şi Ciprian Gălăţanu, eliminaţi pe tabloul de 64.

TITLURILE ZILEI

Alin Badea a fost învins de germanul Benedikt Wagner, scor 15-12, Iulian Teodosiu a pierdut tot în faţa unui german, Nicolas Limbach, scor 13-15, iar Ciprian Gălăţanu a fost eliminat de Aron Szilagyi din Ungaria, scor 8-15.

Iulian Teodosiu a terminat concursul pe locul 48, Alin Badea pe locul 49, Ciprian Gălăţanu pe 59, George Iancu pe 92 şi Mădălin Bucur pe 99.

La concurs au participat 203 sportivi.

Duminică este programată proba pe echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici