Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu argint la sabie masculin la etapa de Cupă Mondială de la Tbilisi

Tiberiu Dolniceanu a câştigat, sâmbătă, medalia de argint la sabie masculin individual, la etapa de Cupă Mondială de la Tbilisi, informează frscrima.ro.

115 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu argint la sabie masculin la etapa de Cupă Mondială de la Tbilisi

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu argint la etapa de Cupă Mondială de la Tbilisi

Elevul lui Mihai Covaliu a avut următorul traseu până la obţinerea medaliei: tabloul de 64 – 15-11 cu Matthias Willau (Austria); tabloul de 32 – 15-9 cu Bolade Apithy (Franţa); tabloul de 16 – 15-10 cu Diego Occhiuzzi (Italia); tabloul de 8 – 15-14 cu Mojtaba Abedini (Iran); semifinale – 15-7 cu Andriy Yagodka (Ucraina); finala – 8-15 cu Alexey Yakimenko (Rusia).

România a mai fost reprezentată pe tabloul de 64 de alţi doi sportivi, Ciprian Gălăţanu şi Iulian Teodosiu, dar ei au fost eliminaţi în 64. Vineri, în tururile preliminare au părăsit concursul Alin Badea, George Iancu şi Dragoş Sîrbu.

TITLURILE ZILEI

Cei cinci sabreri români au încheiat proba individuală de la Tbilisi pe următoarele poziţii: Ciprian Gălăţanu – lotul 49, Iulian Teodosiu – locul 57, George Iancu – locul 65, Dragoş Sîrbu – locul 78 şi Alin Badea – locul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici