Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea, eliminaţi în turul doi la Campionatele Europene de scrimă

Sportivii Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea au fost eliminaţi, marţi, în turul doi al probei individuale de sabie de la Campionatele Europene de scrimă de la Strasbourg.

88 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea, eliminaţi în turul doi la Campionatele Europene de scrimă

Tiberiu Dolniceanu (Imagine: Mediafax Foto)

Tiberiu Dolniceanu, care a fost direct calificat în turul doi, a fost întrecut, cu scorul de 15-7, de francezul Nicolas Rousset.

Alin Badea a fost învins, în turul doi, cu scorul de 15-7, de rusul Kamil Ibragimov, după în primul tur trecuse de Alexander Crutchett (Marea Britanie), scor 15-6.

Ciprian Gălăţanu a fost eliminat, în primul tur, de italianul Aldo Montano, scor 11-15, iar Iulian Teodosiu a fost întrecut, în runda inaugurală, de ungurul Tamas Decsi, scor 10-15.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici