Tony speră la un arbitraj corect în meciul cu FC Copenhaga

Fundaşul echipei CFR Cluj, Tony da Silva, a declarat, marţi, că speră ca formaţia ardeleană să aibă un arbitraj corect în meciul din Liga Europa cu FC Copenhaga, şi nu precum cel din partida cu Sparta Praga.

14 afișări
Imaginea articolului Tony speră la un arbitraj corect în meciul cu FC Copenhaga

Tony speră la un arbitraj corect în meciul cu FC Copenhaga (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Trebuie să avem aceeaşi atitudine ca la meciul de acasă cu FC Copenhaga, nu mergem ca turişti. Sper ca arbitrul să fie corect, pentru că în meciul cu Sparta am avut doi oameni eliminaţi. Îl respectăm pe Antonio Conceicao, cum îi respectăm pe toţi antrenorii care au fost la CFR. Domnul Conceicao a promis că ne dă o masă în pauza de iarnă", a afirmat Tony.

Echipa CFR CLuj întâlneşte, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia FC Copenhaga, într-o partidă din cadrul etapei a V-a a grupei K a Ligii Europa.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici