Tragedie în lumea sportului: Maxim Dadashev a murit după ce a fost făcut knockout. Avea doar de 28 de ani | VIDEO

Boxerul la categoria uşoară Maxim Dadashev (28 de ani) a decedat marţi, 23 iulie, după ce a fost făcut knockout vineri, în meciul cu Subriel Matias, anunţă The Guardian.

20915 afișări
Imaginea articolului Tragedie în lumea sportului: Maxim Dadashev a murit după ce a fost făcut knockout. Avea doar de 28 de ani | VIDEO

Doliu în lumea sportului: Maxim Dadashev a murit după ce a fost făcut knockout. Avea doar de 28 de ani (Imagine: CBS Sports)

Lupta dintre Matias şi Dadashev a fost foarte dură şi a fost oprită de antrenorul rusului, Buddy McGirt, după ce, în runda 11, a decis că luptătorul său a încasat prea multe lovituri. Imediat după anunţarea învingătorului, Dadashev a părăsit ringul, însă nu a mai putut să se ţină pe picioare până la vestiare şi a început să vomite. Ajutat de staff-ul său, rusul s-a aşezat pe o targă şi a fost transportat la spital. Sportivul a fost supus unei operaţii pentru sângerări cerebrale.

TITLURILE ZILEI

Duminică, medicii săi spuneau că sportivul a suferit daune cerebrale severe şi i-a fost indusă coma.

”Sper că Maxim este bine. Este un mare luptător şi un adevărat războinic”, a declarat adversarul lui Dadashev, Subriel Matias după înfruntarea dintre cei doi.

Dadashev avea un record de 13 victorii şi nicio înfrângere, înainte de ultima luptă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici