Tragerile la sorţi pentru Indian Wells. Simona Halep va începe cu turul secund

Simona Halep şi-a aflat luni noapte adversarele de la Indian Wells, turneu transmis în perioada 6-17 martie. Fostul lider mondial este cap de serie numărul doi şi va avea un prim tur liber.

2056 afișări
Imaginea articolului Tragerile la sorţi pentru Indian Wells. Simona Halep va începe cu turul secund

Tragerile la sorţi pentru Indian Wells. Simona Halep va începe cu turul secund

În turul secund, Simono Halep o va întâlni pe învingătoarea din duelul Strycova cu o jucătoare venită din calificări. Halep şi Strycova au fost faţă în faţă de cinci ori până acum, iar sportiva din Constanţa a câştigat de patru ori. Singura victorie a jucătoarei din Cehia a fost în 2010, când reprezentanta noastră era încă doar o adolescentă. În cele patru meciuri câştigate de Simona, aceasta nu a pierdut niciun set în faţa tenismenei Strycova.

În turul trei, Halep ar urma să dea, foarte probabil, peste Sasnovich (cap de serie nr. 31), sportivă care în ultimele luni a progresat enorm. Cele două jucătoare nu s-au mai întânit până în prezent.

TITLURILE ZILEI

Traseul Simonei Halep la Indian Wells:

Turul 1: liber

Turul 2: Strycova/calificări

Turul 3 - Aliaksandra Sasnovich (cap de serie 31)

Optimi - Daria Kasatkina (cap de serie 14) / Jelena Ostapenko (cap de serie 22)

Sferturi - Elina Svitolina (cap de serie 6) / Mihaela Buzărnescu (cap de serie 29) / Ashleigh Barty (cap de serie 12)

Semifinale - Sloane Stephens (cap de serie 4) / Kiki Bertens (cap de serie 7) / Serena Williams (cap de serie 10)

Finală - Naomi Osaka (cap de serie 1) / Petra Kvitova (cap de serie 3) / Karolina Pliskova (cap de serie 5) / Angelique Kerber (cap de serie 8)

Irina Begu (nr. 70 WTA) va debuta la Indian Wells în faţa Biancăi Andreescu (nr. 60 WTA), o jucătoare de origine română care a adunat 21 de victorii din 24 disputate în 2019. În turul secund, învingătoarea se va întâlni cu favorita numărul 32 a turneului, Dominika Cibulkova, în timp ce în al treilea tur ar putea fi un duel cu jucătoarea din America, Sloane Stephens (cap de serie număr 4).

Mihaela Buzărnescu se va duela cu învingătoarea dintre Daria Gavrilova (nr 37 WTA) şi Dayana Yastremska (nr. 37 WTA). În turul trei, jucătoarea din România ar putea-o întâlni pe Elina Svitolina.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici