Trei fotbalişti au fost depistaţi cu Covid iar echipa a fost întoarsă din drum

  • Trei jucători de la echipa CS Mioveni au fost depistaţi cu Covid
  • Echipa care se deplasa la Timişoara, pentru meciul cu Ripensia, a fost întoarsă din drum.
  • Partida Ripensia Timişoara-CS Mioveni, în cadrul etapei 12 a Ligii secunde de fotbal, era programată miercuri, de la ora 14.00.
721 afișări
Imaginea articolului Trei fotbalişti au fost depistaţi cu Covid iar echipa a fost întoarsă din drum

Trei fotbalişti au fost depistaţi cu Covid iar echipa a fost întoarsă din drum

Cei trei jucători au fost testaţi pozitiv pentru Covid după ce au prezentat simptome specifice, anunţă reprezentanţii clubului CS Mioveni.

„Echipa plecase spre Timişoara, însă a fost imediat întoarsă din drum. Au fost anunţate Federaţia şi DSP-ul şi s-a intrat în izolare până la terminarea anchetei epidemiologice”, se arată într-un comunicat al echipei.

Conform acestuia, în zilele următoare, până la reluarea antrenamentelor, tot lotul va fi retestat.

Partida Ripensia Timişoara-CS Mioveni, în cadrul etapei 12 a Ligii secunde de fotbal, era programată miercuri, de la ora 14.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici