Trei jucători din naţionala Nicaragua, excluşi din lot pentru că au petrecut cu prostituate

Nicaragua a fost învinsă la Gold Cup de Costa Rica, scor 4-0. După acest meci, trei jucători au fost excluşi din lot de oficialii federaţiei, dar nu pentru prestaţia slabă din această partidă.

253 afișări
Imaginea articolului Trei jucători din naţionala Nicaragua, excluşi din lot pentru că au petrecut cu prostituate

Trei jucători din naţionala Nicaragua, excluşi din lot pentru că au petrecut cu prostituate

Trei jucători convocaţi pentru a reprezenta statul Nicaragua în meciurile cu Costa Rica, Haiti şi Bermuda ar fi petrecut cu prostitutuate, cu câteva ore înainte de meci, anunţă presa locală. Aceştia susţin că ar fi vorba despre Marlon Lopez (Esterli), Carlos Montenegro (Carmelita) şi Carlos Chavarria (Padideh Khorasan), toţi cei trei fiind legitimaţi la echipă din campionatul intern.

Selecţionerul celor de la Nicaragua, Henry Duarte, a comentat decizia: "Suntem o echipă care reprezintă o ţară şi un popor, suntem ambasadorii sportului şi nu putem să ne permitem greşeli grave. Dacă există ceva ce poate face să crească fotbalul, atunci acest lucru este disciplina".

TITLURILE ZILEI

Pe 21 iunie, Nicaragua va juca împotriva celor de la Haiti, iar pe 25 vor încheia grupa împotriva reprezentativei statului Bermuda. În prezent, Nicaragua ocupă ultimul loc, cu zero puncte. Costa Rica şi Haiti sunt la egalitate pe primele două locuri, cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici