Trei medalii de bronz la Cupa Mondială de judo pentru seniorii români

Sportivii din România au obţinut, duminică, trei medalii de bronz la turneului de judo de la Bucureşti, contând pentru Cupa Mondială, competiţie ce a avut loc în sala Ioan Kunst Ghermănescu din Capitală.

25 afișări
Imaginea articolului Trei medalii de bronz la Cupa Mondială de judo pentru seniorii români

Trei medalii de bronz la Cupa Mondială de judo pentru seniorii români

Cele trei medalii de bronz au fost câştigate de Daniel Matei la categoria 100 kg şi Vlăduţ George Simionescu şi Gabriel Munteanu la +100 kg.

La competiţie au participat peste 200 de judoka din 25 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici