Trofeul Carpaţi la handbal feminin va avea loc la Oradea, între 5-7 octombrie

Trofeul Carpaţi la handbal feminin va avea loc în acest an la Oradea, între 5-7 octombrie, România urmând să participe cu două echipe, alături de Ungaria şi Ucraina.

361 afișări
Imaginea articolului Trofeul Carpaţi la handbal feminin va avea loc la Oradea, între 5-7 octombrie

Trofeul Carpaţi la handbal feminin va avea loc la Oradea, între 5-7 octombrie (Imagine: Mediafax Foto)

Reunirea echipei naţionale, care este antrenată de Gheorghe Tadici, va avea loc în 25 septembrie, iar după efectuarea circuitului medical la INMS, reprezentativa se va cantona la Râmnicu Vâlcea.

În cele câteva zile de pregătire, naţionala ar urma să dispute şi două meciuri amicale cu campioana Oltchim, după care se va muta la Oradea, unde va întâlni Olanda, tot într-o dublă amicală.

Urmează Trofeul Carpaţi şi apoi o nouă reunire, la Timişoara, în 20 noiembrie.

TITLURILE ZILEI

Între 23-26 noiembrie, echipa României va susţine două meciuri de verificare, cu Germania, la Dortmund, de unde va reveni din nou la Timişoara, pentru ultima parte a pregătirii dinaintea participării la CE din Serbia (2-17 decembrie).

Naţionala României va evolua în grupa D, cu Muntenegru, Rusia şi Islanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici