Turneul de la Doha: Simona Halep - Julia Goerges, în sferturi/ ORA meciului

Organizatorii turneului WTA de la Doha (Qatar) au anunţat, miercuri seară, programul zilei de joi. Simona Halep o va înfrunta pe Julia Goerges (cap de serie 9) într-un meci programat pe Terenul Central, în jurul orei 17:30.

4862 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Doha: Simona Halep - Julia Goerges, în sferturi/ ORA meciului

Turneul de la Doha: Simona Halep - Julia Goerges, în sferturi/ ORA meciului

Ziua a patra a tabloului principal de la turneul qatarez va începe cu partida dintre Elina Svitolina, a patra favorită, şi cehoaica venită din calificări Karolina Muchova. Apoi va urma partida dintre Barbora Strycova (cehia) şi Angelique Kerber, una care, odată terminată, le va face loc pe Terenul Central Simonei Halep şi nemţoaicei Julia Goerges.

Câştigătoare la Doha în 2014 şi semifinalistă în 2018, Simona Halep va sta faţă în faţă pentru a treia oară cu jucătoarea din Germania. Halep conduce cu 2-1, cu victorii pe zgura de la Madrid (2014), scor 6-2, 6-0, şi Miamia (2016), scor 6-4, 6-1, singura înfrângere venind acum zece ani, la Paris 2009, scor 4-6, 6-2, 3-6.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici