Turneul de la Wimbledon: Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan s-au calificat în finala probei de dublu. Când se va juca finala

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de euro.

2481 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Wimbledon: Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan s-au calificat în finala probei de dublu. Când se va juca  finala

Monica Niculescu şi Hao-Ching Chan s-au calificat în finala probei de dublu de la Wimbledon

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu//Hao-Ching Chan va juca sâmbătă, după ora 19:00, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de euro.

Finala feminină de dublu este programată a treia pe terenul central din cadrul complexului de la All England Club, după cea de simplu şi finala masculină de dublu. Garbine Muguruza (Spania, 14 WTA) şi Venus Williams (USA, 10 WTA) îşi vor disputa finala feminină la simplu, în timp ce perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) şi Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia) se vor duela în finala din proba masculină de dublu.

Cap se serie numărul 9, Niculescu şi Chan au învin, scor 7-6(4), 4-6, 9-7, perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), după trei ore şi un minut de joc.

Pentru accederea în finala probei de dublu a turneului de la All England Club, Monica Niculescu şi partenera sa vor încasa un cec în valoare de 228.650 de euro şi 1.300 de puncte în clasamentul mondial. În cazul în care vor câştiga turneul, cele două vor primi 457.301 de euro şi 2.000 de euro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici